Деян Романов

фотография и графичен дизайн

Сватбена фотография


Моето виждане за вашата сватба

Сватбите са незабравими истории. Истории, които ще бъдат предавани от поколение, на поколение с нестихващи в сърцето емоции и спомени, които биват запечатани от мен и моето фотографско око.
Моята цел като фотограф е да помогна на булката и младоженеца да бъдат до колкото е възможно спокойни, непринудени, красиви и свободни да изразят себе и и характера си на един от най-важните и специални дни за тях. Постигайки тази най-важна цел за мен, това значи че съм изпълнил моята част като фотограф, чрез запаметяването на вашите незабравими мигове.
Ще бъда изключително щастлив, когато на вашата розова, сребърна или пък златна сватба, седите цялото семейство с вашите деца и внуци, разгръщайки албума пълен със спомени за една нестихваща и незабравима за вас сватба и си кажете, колко наистина е бил страхотен вашият сватбен ден.
Градовете, в които работя Пловдив , Варна, София, Стара Загора , Бургас, въобще цяла България. Мобилен съм и мога да пътувам ако се наложи.
Свържете се се мен във Facebook, Instagram, или на телефон 0898222560.


Цени

Пакет Мини

- 300 лв
- 2 часа aнгажираност
- Безплатна консултация преди сватбата
- Неограничен брой снимки(зависи от това как протича събитието)
- Всички снимки минават стандартна обработка + художествена обработка за кадрите от фотосесията
- Получавате разпечатани 20 броя снимки 10х15см + 2 броя А4 размер + флаш памет със всички обработени кадри от вашата сватбата
- Получавате вашите кадри в срок от до 30 работни дена от датата на вашата сватба

Пакет стандарт

- 1000 лв
- 11 часа aнгажираност
- Безплатна консултация преди сватбата
- Асистент помагащ с осветлението
- Неограничен брой снимки(зависи от това как протича събитието)
- Всички снимки минават стандартна обработка + художествена обработка за кадрите от фотосесията ви
- Получавате разпечатани 20 броя снимки 10х15см + 2 броя А4 размер + флаш памет със всички обработени кадри от вашата сватбата
- Получавате вашите кадри в срок от до 60 работни дена от датата на вашата сватба

Пакет Премиум

- 1400 лв
- 11 часа aнгажираност
- Втори фотограф за по обективно отразяване на сватбения ден
- Безплатна консултация преди сватбата
- Неограничен брой снимки(зависи от това как протича събитието)
- Всички снимки минават стандартна обработка + художествена обработка за кадрите от фотосесията ви
- Получавате разпечатани 20 броя снимки 10х15см + 2 броя А4 размер + флаш памет със всички обработени кадри от вашата сватбата
- Получавате вашите кадри в срок от до 60 работни дена от датата на вашата сватбаФотография от Деян и снимащ асистент

Аз и асистена ми ще се постараем да заснемем сватбения ви ден в неговата цялост и пълна цветност. Ще сме до вас, ако ви трябват насоки и ще сме невидими за останалите, за да улавяме малките моменти таквиа каквито са. От подготовката до церемонията, от фотосесията до ресторанта - отразяваме тържеството ви до последния ритуал такова каквото е било.


Внимателна обработка на всички кадри

Селекцията на кадрите e лично мое дело, както и обрбаотката им, за да ви представя във възможно най-добрата светлина осъществена още от самото заснемане на кадрите от вашата сватба.

Предварителни 30 кадъра до 3 дена след сватбата ви

Всички ваши снимки ще са готови до 60 работни дни от датата на заснемане на вашата сватба.(това условие варира от моята натовареност и ще бъдете удведомени предварително, ако се промени). Наясно съм колко е важно за вас да покажете вашето вълнение и емоция от сватбeния ви ден, затова и в кратък срок от време ви предавам селекция от най-добрите 30 кадъра.

Ще получите мини персонална галерия в личния ми уеб сайт

Ще може да разгледатеи покажете част от вашите снимки в уеб галерия в моя уеб сайт, която също ще служи и за реклама на бъдещи клиенти.


Подарък разпечатани снимки + усб флаш памет

Снимките са направени за да се докоснем до тях, а не само да се гледат. Точно и затова ще получите разпечатани кадри от вашата сватба на висококачествена фотохартия + усб флаш памет. А аз поемам отговорността да съхранявам вашите кадри минимум 2 години от датата на издаването им. В случай,че ги загубите може да ме потърсите да ви ги възстановя дигиталните файлове.

 11 часа фотозаснемане заснемане 

Повечето сватби протичат между 8 и 12 часа. В цената на основния пакет са включени 11 часа заснемане, а допълнителните часове за по 120 лв на час. Просроченото време се таксува след 30та минута. 

 Разговори, съвети, идеи - план 

Аз съм тук за вас, за да бъда до вас, да ви насочвам, да ви напомням, да снимам, да помагам в този важен за вас момент. Винаги когато имате въпрос или идея съм готов да я обсъдим и приложим. Потърсете ме и ще се уверите!

 Допълнително за вас можете да изберете :  

 • - Луксозен фотоалбум с кожени корици с цена започваща от 250 лв  - Предсватбена или следсватбена фотосесия на цена от 300 лв
  - Експресна поръчка на вашите снимки - получавате всички професионално обработени кадри до 7 работни дни след сватбата. Цена: +40% на избрания пакет.
  - Допълнителен комплект флашка и разпечатани снимки - 30 лв

   Често задавани въпроси: 

   Свободни ли сте за нашата дата? 

  - потърсете ме на телефон 0898222560 и ще ви отговоря 

  Сватбата ми ще бъде извън сватбения сезон?

   - предлагам индивидуални оферти за сватби извън сватбения сезон 

  Сватбата ми ще е извън Пловдив?

   - работя и извън границите на Пловдив,към основната цена добавяме и разходи по транспорт спрямо километрите на сътветния град. 

  Сватбата ми ще е по-кратка от 8 часа? 

  - предлагам индивидуални оферти също, свържете се с мен и ще обсъдим вашия график и цена за заснемане.

   Вие сте нашия сватбен фотограф! 

  - чудесно, обадете се за свободна дата и да обсъдим всички детайли! 


 

Уточнения 

- raw файлове или т.нар сурови файлове не се предават, предават се само обработени кадри. Сурови кадри е възможно да получите само след предварителна уговорка и допълнително заплащане, което се уточнява индивидуално.

 - Съгласно Закона за авторското право, авторските права върху снимките, принадлежат на фотографа. Снимките, които ви предоставям от вашия сватбен ден са предназначени само и единствено за лично ползване. Вашите снимки, заснети от мен, не могат да бъдат използвани с комерсиална цел. Ако желаете вашите снимки да се ползват с комерсиална цел от вас или от трета страна се договаря допълнително заплащане в полза на фотографа. 

- Конфиденциалност на вас и вашите кадри се заявява преди поемането на ангажимент от мен като ваш фотограф.
- Срока за предаване на всочки готови снимки е до 60 работни дни, в зависимост от натовареността на периода, този срок може да бъде удължен, за което вие ще бъдете предварително информирани.


И не забравяйте - всяко нещо е временно в този живот, освен ако не е увековечено със снимка.Loading more...