Сватбена фотография

Галерия сватбена фотография и сватбени пакети и цени от Деян Романов


Моето виждане за вашата сватба Сватбите са незабравими истории. Истории, които ще бъдат предавани от поколение, на поколение с нестихващи в сърцето емоции и спомени, които биват запечатани от мен и моето фотографско око. Моята цел като фотограф е да помогна на младоженците да бъдат възможно най-спокойни, непринудени, красиви и свободни да изразят себе си в един от най-важните и специални дни за тях. Ще се радвам, ако ми окажете честта да запаметя през моя обетив и камера, вашия така важен и уникален ден! Градовете, в които работя са Пловдив , Варна, София, Стара Загора , Бургас, въобще цяла България. Мобилен съм и мога да пътувам ако се наложи. Свържете се се мен във Facebook, Instagram, или на телефон 0898222560.


Фотография от Деян и снимащ асистент

Аз и асистентът ми ще се постараем да заснемем сватбения ви ден в неговата цялост и пълна цветност. Ще сме до вас, ако ви трябват насоки и ще сме невидими за останалите, за да улавяме малките моменти таквиа каквито са. От подготовката до церемонията, от фотосесията до ресторанта - отразяваме тържеството ви до последния ритуал такова каквото е било.


Внимателна обработка на всички кадри

Селекцията на кадрите e лично мое дело, както и обрбаотката им, за да ви представя във възможно най-добрата светлина осъществена още от самото заснемане на кадрите от вашата сватба.

Предварителни 30 кадъра до 3 дена след сватбата ви

Всички ваши снимки ще са готови до 60 работни дни от датата на заснемане на вашата сватба.(това условие варира от моята натовареност и ще бъдете удведомени предварително, ако се промени). Наясно съм колко е важно за вас да покажете вашето вълнение и емоция от сватбeния ви ден, затова и в кратък срок от време ви предавам селекция от най-добрите 30 кадъра при избор на пакет Ултра.

Подарък разпечатани снимки + усб флаш памет

Снимките са направени за да се докоснем до тях, а не само да се гледат. Точно и затова ще получите разпечатани кадри от вашата сватба на висококачествена фотохартия + усб флаш памет. А аз поемам отговорността да съхранявам вашите кадри минимум 2 години от датата на издаването им. В случай,че ги загубите може да ме потърсите да ви ги възстановя дигиталните файлове.

Фотозаснемане заснемане от един или двама фотографа

Разговори, съвети, идеи - план

Аз съм тук за вас, за да бъда до вас, да ви насочвам, да ви напомням, да снимам, да помагам в този важен за вас момент. Винаги когато имате въпрос или идея съм готов да я обсъдим и приложим. Потърсете ме и ще се уверите!

Често задавани въпроси:

Свободни ли сте за нашата дата?

Потърсете ме на телефон 0898222560 и ще ви отговоря

Сватбата ми ще бъде извън сватбения сезон?

Предлагам индивидуални оферти за сватби извън сватбения сезон

Сватбата ми ще е извън Пловдив?

Работя и извън границите на Пловдив,към основната цена добавяме и разходи по транспорт спрямо километрите на сътоветния град.

Мога ли да получа суровите или необработени кадри?

Не издавам не обработени или сурови кадри

Вие сте нашия сватбен фотограф!

Чудесно! Обадете се ,за да разберете дали вашата дата е свободна и да обсъдим всички детайли!

И не забравяйте - всяко нещо е временно в този живот, освен ако не е увековечено със снимка!